LED display rješenja/ usluge

 

Rješenja

Vršimo prodaju LED displaya i montažu po zahtjevu klijenta te njihovo održavanje i servis.
Led display prvenstveno služi kao multimedijalna reklama, na kojoj možete mijenjati sadržaj reklame u željenom vremenskom intervalu.
Mogućnost prikazivanja teksta, promidžbenih poruka, fotografija i video slike sa zvukom ili bez. Ovisno o željama klijenata LED display se radi po Vašim željenim dimenzijama i obliku.

Mogućnost montaže na fasade ili na zemljišta uz objekt na samostojeću posebno izrađenu konstrukciju ili u zatvorenom prostoru trgovačkih centara i slično.
Upravljanje LED displayom odnosno ubacivanje i promjena reklamnog sadržaja vrši se najmodernijm softwerom putem sms poruka ili putem PC tj. interneta.
Za kupnju displaya kontaktirajte nas : kako bih Vas savjetovali koji model i veličina displaya odgovaraju za Vaš objekt i Vašu namjenu displaya, izradit ćemo samo za Vas neobavezujuću ponudu.

U našem aranžmanu nudimo: narudžbu Led display-a po Vašem zahtjevu, izradu konstrukcije, pripremu za montažu (dovođenje elektroinstalacije), montažu konstrukcije, montažu display-a te puštanje u rad - sistem ”ključ u ruke”.

Vrste Led display-a koje nudimo:

  • Vanjski led zaslon
  • Unutarnji Led zaslon
  • Fleksibilni Led zaslon (za šankove, pultove i za vanjske zakrivljene površine)